Contingut principal
L'Esplaiwww.esplai.org

Mirall - La proposta educativa per a la igualtat d'oportunitats


Opina

Potenciar la formació dels equips
de monitors i monitores

Objectius educatius

  • Formar-se de manera continuada en els continguts de la proposta educativa i obtenir eines per a l’aplicació pràctica d’aquesta.
  • Adquirir recursos educatius que ajudin a dinamitzar els grups d’infants, joves i famílies.
  • Fer xarxa amb altres centres d’esplais, donar-se l’oportunitat d’aprendre dels altres i amb els altres.

Fer Xarx@

A través de la intranet de les Unitats Territorials i Comissions educatives i socials de la Federació Catalana de l’Esplai podreu comunicar- vos amb la resta d’esplais de la vostra unitat territorial i de la Federació en general. Podreu descarregar- vos documents i materials de consulta, fer arribar les vostres experiències i opinions, conèixer experiències diverses, anotar les vostres reunions al calendari i compartir fotografies en una galeria.

A més, tot el procés d’avaluació de la proposta educativa es podrà realitzar a través de la intranet.

Espais de formació

Movidic: Jornada de presentació de la proposta educativa que constarà d’una conferència introductòria, una breu explicació de la proposta i el treball de la seva aplicació en petits grups.

Comissions: Grups de treball permanents, de discussió i d’intercanvi d’opinions i experiències especialitzats en diferents àmbits: petits, mitjans, joves, infància i joventut en risc d’exclusió social i discapacitats. Aquests grups acostumen a trobar-se mensualment.

Seminaris: Formació pedagògica específica que ens permetrà aprofundir en els continguts de la proposta educativa i desenvolupar noves estratègies de treball dins dels esplais.

Diada de Tècniques: Tast de diferents activitats, recursos i tècniques relacionades amb la proposta educativa i que faran més ric el nostre ventall de recursos per treballar amb infants i joves.

Sessions monogràfiques: formacions puntuals breus sobre temes d’interès i actualitat per a intercanviar reflexions i adquirir més coneixements.

Formació permanent amb el Centre d’Estudis de l’Esplai

+ PDF CATÀLEG DE FORMACIÓ CURS 2010-2011

Pujar

Federació Catalana de l'Esplai - Carrer Riu Anoia 42-54, 08820 El Prat de Llobregat - Tèl 934747474 - Fax 934747475 - email: federacio@esplai.orgfederacio@esplai.org